Epilare definitiva in Bucuresti, Cluj, Constanta si Brasov

Epilare definitiva

Epilare definitiva pentru Cochete

Dilema: oglinda, oglinjoara, cine este numarul 1 in epilare definitiva din tara?

COQUETTE Beauty Clinique are dimensiune nationala, avand 4 clinici in 4 orase: Bucuresti, Cluj, Constanta si Brasov, toate aceste clinici fiind proprii, nefrancizate.
De ce este important acest amanunt (esential)?
Pentru ca doar asa am descoperit ca putem mentine calitatea serviciior constanta si uniforma. Avem training-uri periodice atat tehnice, cat si clinice, si putem fi siguri ca modul in care este tratat/a un pacient/o pacienta in Constanta se regaseste in prestatia de la Bucuresti.

4 congrese internationale de specialitate pe an, minim, ne permit sa fim conectati mereu la tot ceea ce conteaza si apare nou in acest domeniu, pe langa schimbul de experienta continuu pe care il avem cu colegi din alte tari.

Programari | Contact

De ce nu am ales un laser mai ieftin? Ceva micut, dragut, din China, Coreea sau Italia.

Pentru ca noi stim ca laserele Cynosure sunt cele mai performante instrumente in epilarea definitiva, fiind considerate unanim de catre specialistii reputati international varful de lance al epilarii cu laser.

Cand ai o pasiune pentru excelenta, nu poti sa te multumesti cu ceva mai putin perfect!

Investitia Coquette in lasere se ridica la peste 600.000 de dolari, suma cu care am fi putut deschide 50 saloane de epilare definitiva cu "tehnologii revolutionare" ce reprezentau o noutate in 1995.

O clinica cu adevarat serioasa are echipamente puternice si versatile care sa ii permita sa trateze o gama cat mai larga de pacienti si de tipuri de par si de piele, precum si sa urmareasca in dinamica evolutia calitatii firului de par, deoarece aceasta se modifica pe parcursul a 2 ani, durata aproximativa a unui tratament complet.

Preturi

Nu mai trebuie sa iti spunem cate probleme iti produce parul corporal si ca solutia cea mai eleganta si moderna este sa iti rezolvi aceasta problema prin epilare definitiva. O stii deja!

Esti in cautarea unui loc profesionist unde sa te lasi cu toata increderea pe mana specialistilor?
Daca inca nici o prietena nu ti-a povestit deja despre Coquette, iti vom elucida cateva aspecte legate de acest procedeu de epilare definitiva pe care il astepti dintotdeauna, urmand ca tu sa te convingi singura, facandu-ne o vizita.

Programari | Contact

Programeaza-te la clinica Coquette pentru o consultatie si vei fi evaluat gratuit inainte de inceperea tratamentului.