Epilare definitiva in Bucuresti, Cluj, Constanta si Brasov

Epilare faciala

Epilare faciala

Epilarea definitiva faciala este menita, de obicei, pentru a trata o conditie relativ des intalnita la femei, numita hirsutism - cresterea parului in zone in care acesta nu este prezent in mod obisnuit, urmand in plus un model masculin.

In aceste cazuri este recomandabila o vizita la medicul endocrinolog si realizarea unor dozari sanguine ale hormonilor corticosteroizi, prolactina si cortizol. O alta cauza frecventa de hirsutism este diagnosticul de ovar polichistic, ce se depisteaza printr-o examinare ecografica.

Uneori se incearca stoparea cresterii parului prin preparate orale hormonale estrogenizante, dar cei mai multi dintre medicii endocrinologi recomanda tratamente de epilare faciala prin fotoepilare definitiva.

Afla cat costa o sedinta de epilare faciala la clinica de epilare definitiva Coquette in pagina de preturi epilare definitiva.

Epilare faciala: ce spune medicul?

"La fisa pacientei anexam si rezultatul consultului unui medic endocrinolog atunci cand ni se pare ca este nevoie. Pentru ca fata este o zona intens supusa influentei hormonilor si, de multe ori, parul in exces este consecinta unor dereglari ce pot fi tratate si pe cale interna, cu pilule cu continut hormonal, noi intervenim din afara, prin epilare faciala, eliminand treptat foliculii de par. Daca sursa neplacerilor este inauntru, procedura dureaza mult mai mult, pentru ca in permanenta sunt stimulati de fluxurile hormonale alti si alti foliculi pilosi." - Dr. Andreea Iftimie