Epilare definitiva in Bucuresti, Cluj, Constanta si Brasov

Cinci lucruri pe care nu le stiai despre epilarea definitiva

24.10.2016

 

„Programare la epilat” este, probabil, expresia care apare in agenda femeilor in fiecare luna, alaturi de grija eliberarii programului si de disconfortul care apare dupa agresarea pielii cu ceara sau cu aparatul epilator. Este important de stiut ca, odata cu noua tehnologie a epilarii definitive cu laser, orice fel de neplacere in legatura cu iritatiile, cu firele crescute pe sub piele sau cu timpul dedicat epilarii traditionale, nu va mai exista.

1

Aceste luni in care temperaturile de afara scad sunt cele mai potrivite pentru epilarea definitiva, intrucat sansele de expunere la soare sunt minime. Insa nu trebuie ignorat faptul ca atunci cand alegem centrul unde va fi efectuat tratamentul, cel mai important este sa urmarim calitatea aparaturii si calificarea personalului. Este usor de imaginat ca servicii de proasta calitate in domeniul cosmeticii nu inseamna doar o risipa de bani si rezultate nemultumitoare, ci chiar mai grav, probleme de sanatate.

Specialistii Coquette Beauty Clinique, clinica numarul 1 in epilare definitiva cu experienta de peste 13 ani, iti prezinta cele mai importante cinci aspecte despre acest tip de tratament, pe care orice viitoare pacienta ar trebui sa le cunoasca.       

1. Pielea bronzata poate fi supusa epilarii definitive. In timpul unei sedinte de epilare cu laser, pielea absoarbe o parte din energia laser inainte ca aceasta sa ajunga la foliculii de par, iar aceasta cantitate este data de culoarea pielii. Astfel, pielea bronzata va absorbi o energie in exces si exista riscul de a se arde sau decolora. Noile tehnologii laser au reusit insa sa dezvolte sisteme de protectie care permit racirea pielii, la cateva grade, pe toata durata tratamentului, dar si dupa terminarea acestuia, astfel incat intreaga interventie devine nu doar posibila, dar si mai putin dureroasa.

„Laserul CyosureElite este special si pentru tratarea pielii bronzate, dupa vara, in conditii de siguranta si eficacitate, precum si tratarea tipurilor de piele mai inchise la culoare, gratie parametrilor care pot fi reglati pentru a acomoda toate tipurile de grosime si culoare ale firelor de par”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical Coquette Beauty Clinique.


2. Durata tratamentului variaza intre 8-12 sedinte, insa este influentata de mai multi factori, precum: varsta (tinerii pana in 18 ani pot necesita mai mult de 12 sedinte, din cauza dezechilibrelor hormonale), sexul (parul barbatilor cedeaza mai greu), tipul de par si de piele (cele mai bune rezultate le au clientele cu pielea deschisa si cu firul de par negru si gros) si de zona tratata (pentru epilarea faciala pot fi necesare mai multe sedinte). La Coquette Beauty Clinique dispunem de lasere provenite din America, ce utilizeaza  cele mai eficiente tipuri de tehnologie care permit abordarea unor pacienti cu nevoi specifice variate, care au fire de par cu diferite grosimi, culori, implantate in diverse arii ale corpului, in evolutia lor pe parcursul tratamentelor.


3. Sunt necesare sedinte de intretinere o data sau de doua ori pe an, pentru ca foliculii pilosi sunt foarte numerosi si epilarea definitiva este eficienta doar in cazul celor activi in momentul tratamentului. Pe parcursul vietii, mai ales in cazul dezechilibrelor hormonale, noi fire de par pot aparea, insa vor fi mult mai subtiri si mai usor de eliminat.


4. Durerea resimtita poate avea grade diferite, in functie de suportabilitatea fiecarui pacient. In timpul tratamentului intensitatea aparaturii se regleaza in functie de gradul tau de suportabilitate, dar pentru o eficienta maxima este necesar sa resimti o senzatie similara cu ciupitura de elastic sau cu „strangerea pielii” de dupa expunerea la soare. Persoanele cu pielea subtire, care acuza oboseala sau care sunt in perioada menstruatiei pot simti durere, similara unor intepaturi mai acute.

„De aceea, la Coquette Beauty Clinique utilizam cea mai perfomanta aparatura, Cynosure Elite, care raceste pielea concomitent cu aplicarea luminii laser si confera cea mai eficienta protectie si cel mai ridicat confort pentru pacient”, adauga dr. Andreea Iftimie.


5. Tratamentul de fotoepilare definitiva nu poate niciodata distruge toti foliculii de par dintr-o anumita zona, fie ea axila, bikini sau gambe. Intotdeauna vor mai ramane cateva fire de par miniaturizate. Iata orientativ cateva procente medii de curatare a catorva zone mai frecvent solicitate: gambe, zona inghinala 90-95%, axila 80-90%, coapse 60-70%, fata 50-70%.

Nivelul de echipare al clinicilor Coquette este inegalabil in Romania, in toate cele patru orase - Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta - se utilizeaza lasere de ultima generatie. Scumpe, americane, masive, puternice, cu cele mai eficiente tipuri de tehnologie, care permit abordarea unei multitudini de pacienti avand fire de par cu diferite grosimi, culori, implantate in diverse arii ale corpului, in evolutia lor pe parcursul tratamentelor.

Despre Coquette Beauty Clinique

Coquette Beauty Clinique si-a asumat inca de la deschiderea primei clinici, in anul 2003, statutul de clinica monospecializata in tratamentul de epilare definitiva si de promotor si educator al acestei proceduri. Cele patru clinici proprii din Bucuresti, Cluj, Brasov si Constanta ofera servicii identice, sub egida protocolului specialistului recunoscut in epilarea definitiva. Desi investeste continuu in echipamente laser de exceptie, Coquette isi pastreaza preturile avantajoase, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.

Pentru mai multe informatii, accesati www.coquette.ro si www.epilare-definitiva.ro