Clinicile Coquette

COQUETTE Beauty Clinique - Singura clinică din România specializată exclusiv în epilare definitivă! De 15 ani, numărul 1 în epilare definitivă din România!

De la 9 la 8, de luni până vineri, sâmbătă de la 10 la 6, 365 zile pe an minus sărbătorile legale, facem numai și numai epilare definitivă!

Mii de paciente tratate, zeci de mii de zone cu probleme de pilozitate sau hirsutism,  din martie 2003, facem numai epilare definitivă!

10 terapeute, 5 orașe, lasere de la Cynosure Elite, de 15 ani, exclusiv și ultraspecializat în tratamentul de epilare definitivă!

Prețuri și programări

Am înființat clinica COQUETTE din București în martie 2003 din dorința de a pune la dispoziția celor cu probleme ale părului nedorit un loc unde expertiza deosebit de bună deținută în acest domeniu de către medicii fondatori să fie pusă în practică cu rezultate excelente.

Clinica de epilare definitivă COQUETTE este, de asemenea, prezentă în Constanța (din 2008), dar și în Cluj (din 2005), Brașov (din 2013) și Timișoara  (din 2018).

Clinică COQUETTE și-a construit viziunea de a oferi doamnelor, domnișoarelor și domnilor rezidenți în România ocazia de a investi în starea lor de bine și în sănătate printr-un serviciu de  epilare definitivă  laser realizat la parametri occidentali, tratamente susținute de o practică a tarifelor conformă nivelurilor de preț europene, monospecializarea clinicii noastre, permițându-ne acest lucru.

Fă o programare

Ne propunem să transformăm practica cosmetică convențională de epilare în noul standard de epilare definitivă, să creăm un curent de opinie favorabil epilarii definitive și să impunem epilarea definitivă că fiind soluția cea mai elegantă, modernă și eficientă atât celor ce necesită acest tratament în scopuri terapeutice - hirsutism, hipertricoză, foliculită, fire de păr crescute sub piele, cât și cosmetice - pentru a-și utiliza cea mai prețioasă resursă - timpul - în moduri mult mai plăcute. Comunicăm în permanență cu toți cei interesați de epilare definitivă deschis, fără inhibiții, false pudori și cu sinceritate.

După cum mulți știu, ne-am asumat rolul de promotor și educator în domeniul epilarii definitive, creând și consolidand atenția publică asupra acestui tip de tratament printr-o comunicare susținută. Acționăm într-un domeniu în a cărui dezvoltare am investit masiv cu scopul de a așeza practica medico-estetică din țară noastră în linie cu țările dezvoltate ale lumii, în care epilarea definitivă este al treilea cel mai popular tratament medico-estetic.

În timpul relativ scurt trecut din momentul înființării am reușit să generăm un mare interes pentru epilarea definitivă, să inițiem și încheiem cu succes un mare număr de tratamente la un mare număr de paciente și pacienți - însumând zeci de metri pătrați de piele eliberată de fire de păr, redând pacienților noștri privilegiul de a se bucura de corpul și fața lor.

Experiența îndelungată și extinsă pe multe cazuri de pacienți tratați ne permite să evaluăm și să controlăm cu cea mai mare acuratețe posibilă procesul de epilare definitivă laser.

Suntem singura clinică specializată în epilare definitivă din țară datorită monospecializarii noastre, care ne permite să ne dedicăm și concentrăm asupra servirii în cele mai bune condiții a pacienților noștri.

Prestigiul de care ne bucurăm ne onorează și suntem conștienți că poziția noastră de lider în domeniul epilarii definitive - procedeu al cărui nume este sinonim cu numele COQUETTE - ne solicită să ne menținem în permanentă la un înalt standard.

Am reușit această performanță beneficiind de un mare volum de studii științifice, de experiență cumulată a marilor specialiști din clinici de prestigiu provenind din țări foarte avansate tehnologic precum SUA, Germania și Marea Britanie, date clinice care sunt în permanentă colectate și prelucrate de către compania ce dezvoltă sistemele pentru epilare definitivă și apoi sintetizate în proceduri recomandate miilor de utilizatori ai acestor sisteme din întreaga lume.

Acesta este marele avantaj al unei companii globale lider mondial în sisteme ce utilizează lumina terapeutică, care de cel puțin 30 ani deschide drumuri noi și inventează noi sisteme terapeutice și care menține un permanent contact cu clinicienii și prin aceștia cu pacienții - beneficiarii soluțiilor imaginate de echipele de cercetare.

Și tot aceasta este compania pe care medicii fondatori ai clinicii noastre au sprijinit-o în pregătirea clinică a terapeuților diferitelor centre medico-estetice din Grecia, țările Scandinave, Africa de Sud, Spania, Marea Britanie, Malayezia, Singapore etc, centre ce utilizează aceleași sisteme ca și clinica COQUETTE.

Investim în permanență în noi sisteme de epilare definitivă pentru a putea fi prompți în livrarea tratamentelor, eficienți și la cel mai bun nivel de performanță pe care cercetarea îl produce în acest moment.

Am demarat de curând un proiect dezvoltat împreună cu Asociația Dermatologilor din România, în care colaborăm cu medici specialiști - șefi de lucrări și profesori universitari - din prestigioasa clinică dermatologică a Spitalului Colentina, cu scopul de a observa răspunsul la tratament al unor cazuri speciale de pacienți și a găsi cele mai bune protocoale de tratament.

Prezența nostră la expozițiile de profil numără mai multe participări în cei cincisprezece ani de activitate, ceea ce a prilejuit, în primul rând, un contact nemijlocit cu cei ce aveau să devină pacienții pentru epilare definitivă ai clinicii COQUETTE.

Credem in:

 • rigurozitate și seriozitate în abordarea performării tratamentelor și comunicarea medicală cu pacienții
 • fiecare pacient este unic, nevoile sale asemenea, de aceea tratamentele de epilare definitivă sunt personalizate
 • persistența calității constantă în timp
 • relaxare și relații informale
 • sinceritate, deschidere
 • comunicare prietenoasă, apropiată

 

Am menținut constante de-a lungul timpului atât calitatea tratamentelor de epilare definitivă, cât și prețurile acestor tratamente, dovedind stabilitate și respect pentru pacienții noștri prezenți și viitori.

Fă o programare

 

Clinicile COQUETTE din țară:

În 2005 cea de-a două filiala a clinicii Coquette se deschide în Cluj,  primind astfel pacienții, ce erau nevoiți să facă până în acel moment vizite periodice la București pentru respectarea datelor stabilite ale ședințelor de tratament.

Fie că sunteți din Cluj, Baia Mare, Satu Mare, Bistrița Năsăud, Deva, Oradea, Tîrgu Mureș, numărul 1 în epilare definitivă din România vă pune la dispoziție vârful de gama al laserelor pentru epilare definitivă precum și cea mai îndelungată și vastă experiență.

În iulie 2008 pe litoral,  se deschide clinică Coquette în Constanța într-o superbă vilă în stil italian din care puteți admira marea și faleza în timp ce terapeutele noastre lovesc țintit rădăcinile firelor de păr.

Prin această clinică ne-am extins aria de acțiune în țară spre nord și vest, venind astfel mai aproape de pacienții noștri din Mangalia, Năvodari, Galați, Brăila sau Tulcea și alte centre urbane situate în apropierea Constanței.

Aceeași tehnologie încorporată în același sistem de epilare definitivă, aceiași specialiști - fiziokinetoterapeuti - pregătiți de aceiași medici ce au antrenat clinicieni din alte țări pentru a realiza aceeași epilare definitivă sigură, verificată și dovedit eficientă.

O nouă clinică cu un design boutique din familia Coquette, a fost inaugurată în 2013 la Brașov printr-un eveniment în cadrul căruia au avut loc degustări de sushi, un spectacol de live cooking, precum și atracția serii, un moment de body sushi (Nyotaimori).

Le urăm bun-venit alături de noi și ardelenilor în drumul pe care îl vom parcurge împreună către pielea la care au visat: liberă de firele de păr!

Programează-te acum și ai prima evaluare gratuită!

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ai o intrebare? Trimite-ne un mesaj!

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Pentru alte întrebari, vă așteptăm cu drag și oricare dintre clinicile Coquette din  București, Brașov, Cluj, Constanța, Timișoara,

   Te rugăm să completezi formularul pentru clinica din:

   Va rugam sa completati campurile necesare.
    WhatsApp