Termeni si conditii

Acest website este proprietatea SC COQUETTE BEAUTY CLINIQUE SRL, înregistrata în România cu J40/12552/2012, RO 30843472Website-ul www.coquette.ro este un serviciu oferit de SC COQUETTE BEAUTY CLINIQUE SRL si accesarea si utilizarea sa se vor face în conformitate cu Termenii si Conditiile de mai jos si cu toate legile în vigoare în momentul respectiv. Accesarea si utilizarea site-ului implica cunoasterea si acceptarea acestor Termeni si Conditii fara exceptii. 

1. Toate textele si materialele incluse în acest site sunt oferite doar pentru informare generala si nu constituie sub nici o forma consultanta medicala sau de alt tip. SC COQUETTE BEAUTY CLINIQUE SRL nu îsi asuma responsabilitatea pentru pierderi sau daune care pot rezulta din utilizarea informatiei de pe acest site altfel decât cu titlu de informatie generala. Va recomandam sa contactati clinici specializate în epilare definitiva pentru consultanta privind aspecte specifice. 

2. Website-ul si întregul sau continut, inclusiv întregul text, marcile, logo-urile si imaginile sunt protejate prin drept de proprietate intelectuala si apartin societatii SC COQUETTE  BEAUTY CLINIQUE SRL. Cu exceptia cazurilor mentionate în Termeni si Conditii, reproducerea oricarei parti a continutului, sub orice forma, fara acordul prealabil al societatii SC COQUETTE BEAUTY CLINIQUE SRL este strict interzisa. 

3. Continutul poate fi utilizat exclusiv în scopuri necomerciale si pentru informare personala cu conditia ca drepturile de proprietate intelectuala, inclusiv asupra marcilor si siglelor apartinând SC COQUETTE BEAUTY CLINIQUE SRL  sa fie respectate, sa fie indicat website-ul drept sursa de provenienta si sa se atraga atentia asupra acestor Termeni si Conditii. Utilizarea sub nici o alta forma a informatiei si materialelor publicate pe acest website nu este permisa fara acordul prealabil al societatii SC COQUETTE BEAUTY CLINIQUE SRL  Pentru mai multe detalii privind utilizarea informatiei si a materialelor din acest website, va rugam sa ne contactati la SC COQUETTE BEAUTY CLINIQUE SRL.

4. Website-ul contine link-uri la alte site-uri si citate din terti. SC COQUETTE BEAUTY CLINIQUE SRL nu îsi asuma responsabilitatea pentru si nu garanteaza acuratetea continutului acestor site-uri si a informatiilor citate din terti. Link-ul catre un site nu implica aprobarea de catre SC COQUETTE BEAUTY CLINIQUE SRL a continutului acestuia sau sustinerea autorului sau si firma nu îsi asuma responsabilitatea pentru nici o pierdere sau dauna rezultata în urma utilizarii acestora. 

5. SC COQUETTE BEAUTY CLINIQUE SRL nu îsi asuma responsabilitatea pentru functionarea defectuoasa a website-ului cauzata de defectiuni ale serverelor pe care este gazduit, ale conexiunilor de internet sau de orice alti factori.

6. SC COQUETTE BEAUTY CLINIQUE SRL poate modifica Termenii si Conditiile oricând si fara notificare prealabila prin actualizarea si publicarea lor în aceasta sectiune a website-ului.

Programează-te acum și ai prima evaluare gratuită!

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ai o intrebare? Trimite-ne un mesaj!

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Pentru alte întrebari, vă așteptăm cu drag și oricare dintre clinicile Coquette din  București, Brașov, Cluj, Constanța, Timișoara,

   Te rugăm să completezi formularul pentru clinica din:

   Va rugam sa completati campurile necesare.
    WhatsApp