Epilare definitivă facială

Tratamentul de epilare definitivă facială are rolul de a elimina o problemă des întâlnită la femei, numită hirsutism - creşterea părului în zone în care acesta nu este prezent în mod obişnuit, urmând în plus un model masculin.

În aceste cazuri este recomandată o vizită la medicul endocrinolog şi realizarea unor dozări sanguine ale hormonilor corticosteroizi, prolactină şi cortizol. O altă cauză frecventă de hirsutism este diagnosticul de ovar polichistic, ce se depistează printr-o examinare ecografică.

Uneori se încearcă stoparea creşterii părului prin preparate orale hormonale estrogenizante, dar cei mai mulţi dintre medicii endocrinologi recomandă tratamente de epilare facială prin fotoepilare definitivă.

Fă o programare Trimite o întrebare

 

 

Epilare definitivă facială: ce spune medicul?

„La fișa pacientei anexăm şi rezultatul consultului unui medic endocrinolog atunci când ni se pare că este nevoie. Pentru că fata este o zonă intens supusă influenţei hormonilor şi, de multe ori, părul în exces este consecinţa unor dereglări ce pot fi tratate şi pe cale internă, cu pilule cu conţinut hormonal, noi intervenim din afară, prin epilare facială, eliminând treptat foliculii de păr. Dacă sursa neplăcerilor este înăuntru, procedura durează mult mai mult, pentru că în permanenţă sunt stimulaţi de fluxurile hormonale alţi şi alţi foliculi piloşi”. - Dr. Andreea Iftimie

 Prețuri și programări 

Programează-te acum și ai prima evaluare gratuită!

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ai o intrebare? Trimite-ne un mesaj!

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Pentru alte întrebari, vă așteptăm cu drag și oricare dintre clinicile Coquette din  București, Brașov, Cluj, Constanța, Timișoara,

   Te rugăm să completezi formularul pentru clinica din:

   Va rugam sa completati campurile necesare.
    WhatsApp