Epilare inghinala

PREGĂTEŞTE-TE SĂ FII SEXY... FOARTE SEXY!

Să vorbim deschis despre părul pubian! De ce să nu îl apreciem în loc să îl ascundem?

7 surori din Brazilia al căror nume începe cu J: Jonice, Janea, Juracy, Jocely, Joyce, Jussara şi Judseia Padilha au pionierat şi perfectat un tip de epilare intimă cum nu mai văzuse New York-ul până când ele au fondat  J.Sisters Internaţional Salon în centrul Manhattan în 1987 şi au început să ofere cel mai sexy tip de epilare a „polului sud”, adică epilare inghinală!

Ele au o lungă listă de celebrităţi în clientela lor deja ultra-selectă, prin intermediul cărora epilarea inghinală a invadat întreaga lume.

Fă o programare Trimite o întrebare

 

Ce este acest tip de epilare inghinală?

O epilare extensivă în care fiecare fir de păr - chiar fiecare fir! - este îndepărtat, lăsându-se doar o fâşie îngustă pe promontoriul pubian. În proces sunt implicate cele mai sensibile şi mai intime părţi feminine: fesele, crevasele întunecate şi Muntele lui Venus.

Când te gândeşti la „braziliană” (epilare inghinală), gândeşte-te la vedete, un pic de durere, dar şi convingere fanatică.

Una dintre surorile J – Jone – spune că „În Brazilia, bikini sunt atât de mici încât epilarea face parte din cultura noastră. Când am introdus epilarea braziliană (inghinală) la salonul nostru din N.Y. în 1994, nu ne-am imaginat că va fi primită cu atât de mult entuziasm”.

La origine această epilare inghinală provine din Brazilia, unde „los muheres” îşi doreau să poarte pe atunci noul tanga bikini, ce nu era aproape deloc cunoscut la acea dată în State. Epilarea braziliană a început să câştige în popularitate pe toată durata anilor `90 datorită celebrităţilor ca Gwyneth şi Naomi care îşi eliminau pilozităţile din zonele intime şi care au vorbit public despre sentimentul de fantastică eliberare pe care îl oferea.

În 1999 succesul său a explodat o dată cu difuzarea unui episod din Sex and the City, în care una dintre fete este protagonista uluită a unei scene de epilare braziliană, epilare inghinală, de tip sfinx şi care este foarte plăcut impresioanată de rezultate!

De atunci, linia bikini a femeilor din toată lumea modernă s-a schimbat pentru totdeauna!

Epilarea braziliană (epilare inghinală) - căreia i se mai spune uneori epilare tanga sau epilare Playboy - este un „must” pentru toate femeile care îndura dureri atroce pentru a se încadra în modă.

Trimite o întrebare

Datorită unor celebrităţi - actriţe faimoase şi top-modele - este atât de populară în prezent, încât majoritatea saloanelor de cosmetică cu pretenţii din întreaga lume o au în meniu.

Epilarea braziliană, epilare inghinală, este automat asociată cu un anumit grad de durere. De ce sunt atunci femeile dispuse să treacă prin aşa ceva?

Epilarea inghinală este una dintre acele plăceri feminine ascunse, ca aceea de a purta lenjerie sexy sub un costum business.

Este micul tău secret ce te face să afişezi mereu un zâmbet larg şi să mergi cu multă încredere în tine.

Atât tu, cât şi partenerul tău veţi găsi acest tip de epilare foaaaarte erotică! Este ca şi cum ai gusta din „fructul interzis”.

Soluţia la această situaţie? Epilare definitivă inghinal!

De ce epilare inghinală?

Acum că ne-am clarificat despre „braziliană” (epilare inghinală), să vedem şi de ce este recomandabil să te epilezi definitiv în această zonă.

Cel mai puternic motiv pentru epilare definitivă inghinal este că odată terminat cursul şedinţelor de tratament  nu mai trebuie să recurgi la ceară, lamă sau epilator electric.

Un alt motiv foarte important este legat de punctişoarele roşii şi a firele crescute în piele care vor dispărea.

Este singura modalitate ce tratează cauză şi nu efectul!

Eliminând permanent rădăcinile firelor de păr, foliculita dispare.

Pielea va deveni curată, moale, catifelată - nu te vei mai înţepa în firele aflate în creştere.

Poţi fi pudică cu alte ocazii, dar pentru o epilare inghinală ca la carte, terapeuta de epilare definitivă te va cunoaşte la fel de intim ca şi medicul tău ginecolog, deci, nu-ţi face probleme.

Te vei simţi ca o fetiţă de 12 ani, dar o fetiţă rea, de tip Lolita!

Bad girls have fun, deci, ce mai aştepţi?

Programează-te acum și ai prima evaluare gratuită!

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ai o intrebare? Trimite-ne un mesaj!

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Pentru alte întrebari, vă așteptăm cu drag și oricare dintre clinicile Coquette din  București, Brașov, Cluj, Constanța, Timișoara,

   Te rugăm să completezi formularul pentru clinica din:

   Va rugam sa completati campurile necesare.
    WhatsApp