EPILARE DEFINITIVĂ PENTRU COCHETE

Dilema: oglindă, oglinjoară, cine este numărul 1 în epilare definitivă din ţară?

COQUETTE Beauty Clinique are dimensiune naţională, având 5 clinici în 5 oraşe: Bucureşti, Cluj, Constanța, Braşov, Timişoara, toate aceste clinici fiind proprii, nefrancizate.

De ce este important acest amănunt (esenţial)?

Pentru că doar aşa am descoperit că putem menţine calitatea serviciior constantă şi uniforma. Avem training-uri periodice atât tehnice, cât şi clinice, şi putem fi siguri că modul în care este tratat/ă un pacient/o pacientă în Bucureşti, aşa se întâmplă în toate celelalte clinici COQUETTE.

4 congrese internaţionale de specialitate pe an, minim, ne permit să fim conectaţi mereu la tot ceea ce contează şi apare nou în acest domeniu, pe lângă schimbul de experienţă continuu pe care îl avem cu colegi din alte ţări.

Fă o programare

 

ECHIPAMENTE DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE

De ce nu am ales un laser mai ieftin pentru epilare definitivă?

Pentru că noi ştim că laserele Cynosure sunt cele mai performante instrumente în tratamentul de epilare definitivă, fiind considerate unanim de către specialiştii reputaţi internaţional vârful de lance al epilării cu laser.

Când ai o pasiune pentru excelenţă, nu poţi să te mulţumeşti cu ceva mai puţin perfect!

Investiţia COQUETTE în lasere se ridică la peste 600.000 de dolari, suma cu care am fi putut deschide 50 de saloane de epilare definitivă cu „tehnologii revoluţionare” ce reprezentau o noutate în 1995.

O clinică cu adevărat serioasă are echipamente puternice şi versatile care să îi permită să trateze o gamă cât mai largă de pacienţi şi de tipuri de păr şi de piele, precum şi să urmărească evoluţia calităţii firului de păr, deoarece aceasta se modifică pe parcursul a 2 ani, durata aproximativă a unui tratament complet de epilare definitivă laser. 

 Prețuri și programări

Nu mai trebuie să îţi spunem câte probleme îţi produce părul corporal şi că soluţia cea mai elegantă şi modernă este să îţi rezolvi această problemă prin epilare definitivă. O ştii deja!

Eşti în căutarea unui loc profesionist unde să te laşi cu toată încrederea pe mâna specialiştilor?

Dacă încă nici o prietenă nu ţi-a povestit deja despre COQUETTE, îţi vom elucida câteva aspecte legate de acest procedeu de epilare definitivă pe care îl aştepţi dintotdeauna, urmând ca tu să te convingi singură, făcându-ne o vizită.

Programează-te la clinica COQUETTE pentru o consultaţie şi vei fi evaluat(ă) gratuit înainte de începerea tratamentului de epilare definitivă.

Fă o programare

 

Programează-te acum și ai prima evaluare gratuită!

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ai o intrebare? Trimite-ne un mesaj!

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Pentru alte întrebari, vă așteptăm cu drag și oricare dintre clinicile Coquette din  București, Brașov, Cluj, Constanța, Timișoara,

   Te rugăm să completezi formularul pentru clinica din:

   Va rugam sa completati campurile necesare.
    WhatsApp