Epilare bărbați

NOT HAIRY ANYMORE!

Arată-te în toată splendoarea la sală în maieul decoltat fără ca liniile bine lucrate să îţi fie umbrite de vaste holde de cârlionţi bruneţi.

Cum faci asta? Foarte simplu! Te epilezi! Şi ca să nu intri pe mâna unei cosmeticiene sadice ce îţi va smulge benzile de ceară cu tot cu sufleţelul tău mic şi delicat, fă-o până la capăt! Epileaza-te definitiv!

Află cât costă o şedinţă de epilare definitivă pentru bărbaţi la clinica de epilare definitivă COQUETTE în pagina de preţuri epilare definitivă.

Fă o programare Trimite o întrebare

 

 

 

Epilare definitivă bărbaţi

Principiul care stă la baza epilării definitive cu laser – cel mai eficient şi mai rafinat tratament cu lumina terapeutică în tratarea definitivă a părului nedorit - este acela al fototermolizei selective. Adică rădăcina este distrusă selectiv cu ajutorul energiei fotonice ce este convertită în energie calorică, făcând să extermine ţintit şi pentru totdeauna celulele germinative ale foliculului pilos.

Umerii, spatele, fesele şi alte zone mai intime în care nu prea îţi place să fii „împădurit”, le poţi tratata cu laser până când îţi vei reduce cu 75-80% densitatea firelor de păr. Orice altă zonă a corpului poate fi tratată cu egal succes!

Ai nevoie de aceeaşi răbdare pe care o ai când ridici ganterele în repetări mici şi dese pentru creşterea şi întărirea tricepsului. Durerea, spaima cea mai mare a bărbaţilor, nu te va chinui. Trebuie, totuşi, să îţi întrerupi expunerea la soare, dar numai cu 4 săptămâni înainte de şedinţe. Între o sesiune de tratament şi următoarea ai voie să te razi, dar nu şi să te epilezi cu ceară! Iată încă o veste bună!

Zero risc de infectare, şedinţe scurte, rezultate vizibile după prima sesiune, nu necesită timp de recuperare sunt alte avantaje ale acestei tehnologii inteligente.

COQUETTE este singura clinica din ţară specializată în epilarea definitivă, ce utilizează tehnologia laser şi te poate ajuta să îţi realizezi visul tău secret: acela de a te delimita de ruda mai îndepărtată - maimuţa!

 Prețuri și programări 

Programează-te acum și ai prima evaluare gratuită!

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ai o intrebare? Trimite-ne un mesaj!

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Pentru alte întrebari, vă așteptăm cu drag și oricare dintre clinicile Coquette din  București, Brașov, Cluj, Constanța, Timișoara,

   Te rugăm să completezi formularul pentru clinica din:

   Va rugam sa completati campurile necesare.
    WhatsApp