Prețuri epilare definitivă

De 17 ani clinicile COQUETTE oferă tratamente de epilare definitivă la cele mai înalte standarde, folosind lasere de ultima generație cum sunt cele Cynosure Elite. Fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament personalizat, în funcție de probleme. Numărul necesar de ședințe variază, iar în funcție de acesta, încercăm să oferim pacienților un tratament de epilare definitivă la preț cât mai bun.

Vrei să știi dacă epilarea definitivă este pentru tine? Programează-te la clinica COQUETTE și ai prima evaluare gratuită! 

Fă o programare Cât Costă?

Îți dorești să scapi de părul nedorit? Nimic mai simplu! Tratamentele de epilare definitivă laser sunt acum la îndemâna oricui, mai ales că numărul necesar de ședințe este unul mic, la fel ca prețul acestora!

Nu mai sta pe gânduri, profită din plin de această soluție care îți va permite să economisești mai mult timp și bani, pe care în mod obișnuit le pierdeai în fiecare săptămâna.

Clinicile noastre își doresc ca pacienții să plece mulțumiți după tratamentele de epilare definitivă, nu numai din punct de vedere al rezultatelor, care sunt de fiecare dată foarte bune, ci și al prețurilor, care au rămas neschimbate din 2003!

Fă o programare

Pentru a-i ajuta și mai mult pe pacienți, le oferim o evaluare gratuită înainte de începerea tratamentului, aceștia plătind doar tratamentul de epilare definitivă la un preț accesibil.

Programează-te acum și ai prima evaluare gratuită!

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ai o intrebare? Trimite-ne un mesaj!

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Pentru alte întrebari, vă așteptăm cu drag și oricare dintre clinicile Coquette din  București, Brașov, Cluj, Constanța, Timișoara,

   Te rugăm să completezi formularul pentru clinica din:

   Va rugam sa completati campurile necesare.
    WhatsApp