7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de epilare definitivă

7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de epilare definitivă

Coquette, De Coquette
Vineri, 24.03.2017

Dacă te-ai săturat de metodele clasice de epilare cum este ceara, aparatele electrice sau lama de ras, atunci da, epilarea definitivă cu laser este soluţia, a treia cea mai cerută procedură...

... noninvazivă la americani, după injectările cu acid hialuronic şi botox. Coquette Beauty Clinique, singurele clinici din România exclusiv specializate în epilare definitivă, primii care au adus acest serviciu în România în urmă cu 15 ani, îţi răspund la cele mai importante 7 întrebări.

Este epilarea cu laser sigură?

Epilarea definitivă este o procedură medicală care poate fi realizată doar într-o clinică specializată unde lucrează terapeuţi cu pregătire în domeniu, care au la dispoziţie aparatură de top. La Coquette Beauty Clinique în cadrul fiecărui tratament terapeutul decide alegerea acelor parametri care sunt pe o linie foarte delicată de echilibrare a nevoii pentru eficienţă şi siguranţă. Iar acest lucru vine după timp îndelungat de studiu şi experienţă practică, calităţi dobândite în cei peste 14 ani de expertiză în epilarea definitivă cu mii de pacienţi.

„Suntem singurii care utilizăm mai multe tipuri de tehnologii: 755 nanometri, 800 nanometri, 1064 nanometri, iar lungimea este pulsului variabilă (nu doar 3 milisecunde) în concordanţă cu dimensiunea firului de păr. Laserul Cynosure este un aparat versatil, care utilizează lasere cu două lungimi de undă pentru proceduri eficiente atât în cazul pielii de culoare închisă, cât şi pentru cea mai deschisă la culoare. Acest fapt sporeşte confortul pacientului şi eficiența tratamentului prin capacitatea de a comuta între cele două tipuri de lasere care face întregul tratament optimizat pentru tipul de piele pe care se realizează epilarea definitivă”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical Coquette Beauty Clinique.

Coquette Beauty Clinique sunt singurii care deţin clinici proprii (fără a fi francizate) în Bucureşti, Cluj, Constanța, Braşov şi Timişoara, tocmai pentru a putea menţine la acelaşi nivel standardul de calitate.

Epilare definitivă pe pielea bronzată?

Tratamentele de epilare definitivă sunt recomandate la începutul primăverii, toamna şi iarna. Însă, tehnologia laser a ajuns acum la performanţa de a putea fi folosită chiar şi pe pielea închisă la culoare prin adăugarea unor dispozitive de răcire a pielii şi utilizarea laserelor cu lungime de undă mai lungi, care demontează odată pentru totdeauna mitul conform căruia nu se poate realiza epilare definitivă pe pielea bronzată datorită riscurilor de ardere şi hiperpigmentare.

„Ce lasere folosesc clinicile din Miami sau LA, acolo unde soarele dogoreşte 6 luni din an? Despre care dintre ele se vorbeşte la superlativ la congresele medicale? Răcirea pielii cu Zimmer concomitent cu aplicarea luminii laser conferă cea mai eficientă protecţie şi cel mai ridicat confort pentru pacient, iar lungimile de undă ale luminii diferite asigura penetrarea la diferite profunzimi în piele. În plus acest laser este special şi pentru tratarea pielii bronzate, în timpul verii, în condiţii de siguranţă şi eficacitate, precum şi tratarea tipurilor de piele mai închise la culoare, graţie parametrilor care pot fi reglaţi pentru a acomoda toate tipurile de grosime şi culoare ale firelor de păr”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical Coquette Beauty Clinique.

Cremă de protecţie după tratament?

Dacă tocmai ai realizat un tratament de epilare definitivă şi vrei să mergi la mare să te bronzezi ar fi bine să utilizezi protecţia solară sau să stai mai mult sub umbrelă, măcar 7 zile după efectuarea tratamentului. După această perioadă se recomandă SPF 30.

Epilarea definitivă nu poate fi realizată pe pielea închisă la culoare

Laserul Cynosure este un aparat versatil, care utilizează lasere cu două lungimi de undă pentru proceduri eficiente atât în cazul pielii de culoare închisă, cât şi pentru cea mai deschisă la culoare.

„Dacă în urmă cu 4 ani foloseam CANDELA, în momentul de faţă am ales să investim în cel mai perfomant dispozitiv de epilare definitivă. Cum ne place să spunem CYNOSURE now. CANDELA, 4 years ago”, adăugă dr. Andreea Iftimie.  

Cele două lungimi de undă sporesc confortul pacientului şi eficiența tratamentului prin capacitatea de a comuta între cele două tipuri de lasere care face întregul tratament optimizat pentru tipul de piele pe care se realizează epilarea definitivă. Astfel prin utilizarea celei de-a două lungimi de undă se poate elimina părului nedorit în cazul pielii bronzate sau a celei de culoare mai închisă.

Epilarea definitivă doare?

În momentul epilării definitive ar trebui să simţi o senzaţie similară cu pişcătura unei benzi de cauciuc pe piele. Durerea va dispărea treptat pe măsură ce firele vor fi mai puţine şi dacă pielea este mai deschisă la culoare. Laserul Cynosure Elite are încorporat un sistem de răcire Zimmer care conferă protecţie şi cel mai ridicat confort pentru pacient, printr-un jet de aer rece care amorţeşte zona atât înainte, cât şi după aplicarea pulsului laser.

Preţul nu poate fi acelaşi pentru fiecare zonă

Dacă auzi de o oferte unice cu preţuri comune pentru o singură zonă, ar trebui să te gândeşti mai bine. Pe picioare de exemplu timpul de lucru este mult mai mare decât în zona axilei, la fel şi numărul de tratamente, de aceea preţul ar trebui să difere în funcţie de zona tratată.

„Coquette Beauty Clinique este specializată exclusiv în epiarea definitivă, ne place să spunem despre noi că nu coafam, doar epilam! Totul la un preţ corect pentru standardele de calitate, comparabil cu cel de IPL/SPL”, adăugă dr. Andreea Iftimie.

Cel mai important… merită?

Cu siguranţă da. Epilarea laser nu-ţi garantează dispariţia părului 100%, dar ceea ce creşte ulterior este aproape invizibil. Iar libertatea şi lipsa grijilor pe care ţi-o oferă un astfel de tratament este într-adevăr de nepreţuit. Merită să nu îţi mai sacrifici 3 ore pe luna epilării cu ceară/ lama/ aparat de epilare prin smulgere şi cu atât mai mult dacă ai părul închis la culoare. Părul va fi eliminat în proporţie de aproximativ şi maximum 98%. Ceea ce mai creşte, dacă vreodată va mai creşte, va fi aproape puf, blond, subţire şi devitalizat.

Despre Coquette Beauty Clinique

Coquette Beauty Clinique şi-a asumat încă de la deschiderea primei clinici, în anul 2003, statutul de clinică monospecializata în tratamentul de epilare definitivă şi de promotor şi educator al acestei proceduri. Cu cinci clinici proprii în Bucureşti, Cluj, Braşov, Constanța şi Timişoara, Coquette oferă servicii identice în toate cele patru locaţii, sub egida protocolului specialistului recunoscut în epilarea definitivă. Deşi investeşte continuu în echipamente laser de excepţie, Coquette îşi păstrează preţurile avantajoase consolidându-şi astfel poziţia de lider pe piaţă.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi  www.coquette.ro şi www.epilare-definitiva.ro.

Postari recomandate

Uite cum arata dupa doar 4 sedinte de epilare definitiva Uite cum arata dupa doar 4 sedinte de epilare definitiva

Doar 4 sedinte de epilare definitiva si rezultatele sunt wow!

Convinge-te de eficiența tratamentelor de epilare definitivă Convinge-te de eficiența tratamentelor de epilare definitivă

Atenția la detalii face întotdeauna diferența, astfel ca, alegerea epilării definitive, este o idee inspirată, pentru picioare frumoase și...

Cinci lucruri pe care nu le știai despre epilarea definitivă Cinci lucruri pe care nu le știai despre epilarea definitivă

„Programare la epilat” este, probabil, expresia care apare în agenda femeilor în fiecare lună, alături de grija eliberării programului şi de...

Fă o programare

Programează-te acum și ai prima evaluare gratuită!

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ai o intrebare? Trimite-ne un mesaj!

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Pentru alte întrebari, vă așteptăm cu drag și oricare dintre clinicile Coquette din  București, Brașov, Cluj, Constanța, Timișoara,

   Te rugăm să completezi formularul pentru clinica din:

   Va rugam sa completati campurile necesare.
    WhatsApp