Ce face epilarea să fie definitivă?

Ce face epilarea să fie definitivă?

Coquette, De Coquette
Marţi, 07.06.2022

Ce înseamnă epilare? Epilare înseamnă îndepărtarea firului de păr iar definitivă înseamnă că acesta nu va mai crește niciodată. Niciodată însemnând - niciodată. Cum obținem asta?


 Încălzim suficient de mult celulele aflate în structura care generează firul de păr până la un nivel suficient de ridicat pentru a denatura definitivă proteinele ce compun bulbul și foliculul firului de păr. Dacă temperatura obținută este suficientă, acest proces are loc, iar dacă nu, epilarea definitivă nu este definitivă. De aici decurg dezbaterile nesfârșite despre cât de definitivă este epilarea definitivă. 

Pe principiul “Mortul de la groapă nu se mai întoarce”, dacă am încălzit corespunzător și am distrus structura ce generează pilozitatea, firele de păr nu mai cresc. Dar dacă tratamentul este efectuat cu tehnologii insuficient de puternice, nespecifice sau cu părametri incorect aleși, atunci avem resurectia miraculoasă a firelor de păr.

Mai mult decât atât, așa cum am arătat într-un alt articol, energiile cu putere slabă produse de echipamente insuficient de capabile să genereze lumină cu proprietatea de a ținti în forță și specific firele de păr, se poate obține chiar rezultatul contrar în care firele de păr sunt stimulate să crească.

De multe ori saloanele propun ședințe de întreținere anuală pentru un tratament pe care îl faci că să nu mai faci întreținere periodică. De ce asta? Pentru că epilarea produsă în acele saloane nu este definitivă.

Efectuarea tratamentului după ureche produce mai mult probleme decât soluții, atât în cazul epilarii definitive cât și în alte situații. Una dintre probleme este că în loc să obținem epilare definitivă - adică eliminarea graduală și permanentă a rădăcinilor firelor de păr, obținem ceea ce se numește în limbajul de spiecialitate în limba Engleză, Hair Management.

Ce este Hair Management? Seamănă foarte mult cu epilarea definitivă, pentru că după procedura firul de păr cade și o vreme pielea este curată și liberă de pilozitate, dar din cauză că energia a fost folosită doar pentru a elimina porțiunea de fir de păr dintre suprafață pielii și bulbul pilos, dar nu și bulbul pilos, firul de păr va re-crește după o vreme. Același efect îl puteți obține prin epilarea cu ceară.

Alege varianta modernă și hai la Coquette Beauty Clinique pentru o a începe tratamentul de epilare definitivă laser ca la carte!

Dacă încă nici o prietenă nu ţi-a povestit deja despre COQUETTE, îţi vom elucida câteva aspecte legate de acest procedeu de epilare definitivă pe care îl aştepţi dintotdeauna, urmând ca tu să te convingi singură, făcându-ne o vizită.

Programează-te la clinica COQUETTE pentru o consultaţie şi vei fi evaluată gratuit înainte de începerea tratamentului de epilare definitivă.

București, Cluj, Timișoara, Brașov, Constanța, Iași.

Postari recomandate

Uite cum arata dupa doar 4 sedinte de epilare definitiva Uite cum arata dupa doar 4 sedinte de epilare definitiva

Doar 4 sedinte de epilare definitiva si rezultatele sunt wow!

7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de epilare definitivă 7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de epilare definitivă

Dacă te-ai săturat de metodele clasice de epilare cum este ceara, aparatele electrice sau lama de ras, atunci da, epilarea definitivă cu laser este...

Convinge-te de eficiența tratamentelor de epilare definitivă Convinge-te de eficiența tratamentelor de epilare definitivă

Atenția la detalii face întotdeauna diferența, astfel ca, alegerea epilării definitive, este o idee inspirată, pentru picioare frumoase și...

Fă o programare

Programează-te acum și ai prima evaluare gratuită!

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ai o intrebare? Trimite-ne un mesaj!

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Pentru alte întrebari, vă așteptăm cu drag și oricare dintre clinicile Coquette din  București, Brașov, Cluj, Constanța, Timișoara,

   Te rugăm să completezi formularul pentru clinica din:

   Va rugam sa completati campurile necesare.
    WhatsApp