Cele mai performante lasere pentru epilare definitivă - Cynosure Elite - acum și în România

Cele mai performante lasere pentru epilare definitivă - Cynosure Elite - acum și în România

Noile aparate de epilare definitivă laser Cynosure, lider mondial în aparatura medicală, recunoscut internaţional că vârf de performanţă, se afla acum la dispoziţia româncelor...

... în cadrul Coquette Beauty Clinique. De peste 12 ani, Numărul 1 în epilare definitivă din România, Coquette Beauty Clinique este mereu în avangarda şi îşi tratează pacienţii cu cea mai performantă tehnologie. Astfel, cele patru clinici Coquette îşi consolidează poziţia de lider, investind în laserele Cynosure EliteTM Plus Workstation, cele mai eficiente, rapide şi sigure lasere pentru epilare. Cu peste 12 ani de experienţă în România, serviciile Coquette Beauty Clinique utilizează cea mai nouă tehnologie din domeniu pentru satisfacerea celor mai exigente cerinţe.

„Ce lasere folosesc clinicile din Londra, New York, Tokyo? Despre care dintre ele se vorbeşte la superlativ la congresele medicale? Atunci pe acelea le vom avea şi noi în cele 4 clinici Coquette din România. Fără doar şi poate acestea sunt Cynosure, mai rapide, mai eficiente şi mai puţin dureroase, liniile directoare după care ne ghidăm atunci când alegem aparatura cu care ne tratăm pacienţii. Răcirea pielii cu Zimmer concomitent cu aplicarea luminii laser conferă cea mai eficientă protecţie şi cel mai ridicat confort pentru pacient, iar lungimile de undă diferite ale luminii asigura penetrarea la diferite profunzimi în piele. În plus, acest laser este special şi pentru tratarea pielii bronzate, în timpul verii, în condiţii de siguranţă şi eficacitate, precum şi tratarea tipurilor de piele mai închise la culoare, graţie parametrilor care pot fi reglaţi pentru a acomoda toate tipurile de grosime şi culoare ale firelor de păr”, explica Andreea Iftimie, medic estetician şi manager Coquette Beauty Clinique.

Despre Elite™ Plus Workstation

Laserul Cynosure este un aparat versatil, care utilizează lasere cu două lungimi de undă pentru proceduri eficiente atât în cazul pielii de culoare închisă, cât şi pentru cea mai deschisă la culoare. Aparatul oferă soluţiile ideale împotriva părului nedorit, a leziunilor vasculare, a leziunilor pigmentare epidurale şi a fotoimbatranirii pielii.

EliteTM Plus Workstation îmbină într-un singur sistem două lasere cu lungimi de undă optime: 755nm Alexandrite şi 1064 nm Nd:YAG. Acest fapt sporeşte confortul pacientului şi eficientă tratamentului. De asemenea, capacitatea de a comuta între cele două tipuri de lasere face întregul tratament optimizat pentru tipul de piele pe care se realizează epilarea definitivă. Versatilitate maximă permisă de reglarea mai multor parametri pentru a putea acomoda toate tipurile de grosime şi culoare ale firelor de păr.

Care sunt avantajele noii tehnologii?

Prima lungime de undă menţionată are o capacitate crescută de absorbţie a melaninei, având rezultate notabile în eliminarea leziunilor pigmentare şi reducerea părului nedorit. Cel de-al doilea tip de laser, 1064 nm Nd:YAG, are cea mai sigură lungime de undă pentru diminuarea părului nedorit în cazul pielii bronzate sau a celei de culoare mai închisă. Acesta este şi alegerea potrivită pentru tratarea leziunilor vasculare din zona fetei sau de pe picioare.

Dispunând de două lasere într-un singur aparat, Elite permite efectuarea a multiple aplicaţii într-o manieră sigură şi eficientă. Comparând eficienta acestui dispozitiv cu două lasere din aparate diferite, aflăm că tehnica Elite este mult mai productivă, iar preţul tratamentului mult mai convenabil.

Astfel, se scurtează timpul necesar unui ciclu complet de epilare, pentru zona picioarelor fiind nevoie între 6 şi 8 sesiuni de epilare, pentru zona axilei şi bikini între 8 şi 10 şedinţe, iar pentru zona buzei superioare între 10 şi 12 sesiuni de epilare. Durata unei şedinţe poate varia de la 5 minute până la 2-4 ore, în funcţie de zona tratată.

Despre Coquette Beauty Clinique  

Coquette Beauty Clinique şi-a asumat încă de la deschiderea primei clinici în Bucureşti, în anul 2003, statutul de clinică monospecializata în tratamentul de epilare definitivă şi de promotor şi educator al acestui tratament. Dedicându-şi toată atenţia, resursele şi expertiză medicală tratamentului de epilare defintiva, Coquette Beauty Clinique este considerat atât în mediile medicale, cât şi în cele non-medicale, expertul în epilare. Clinicile de epilare definitivă Coquette se găsesc în Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanța şi Timişoara şi dispun de toate tipurile de lasere pentru toate tipurile de piele şi păr. Pentru mai multe informaţii, accesaţiwww.coquette.ro

Vă rugăm să completați câmpurile necesare!