Coquette Beauty Clinique - de 9 ani numărul 1 în epilare definitivă

Coquette Beauty Clinique - de 9 ani numărul 1 în epilare definitivă

Clinica de epilare definitivă numărul 1 în România, Coquette Beauty Clinique, împlineşte anul acesta 9 ani de activitate în România, timp în care a continuat să investească peste 1 milion de euro...

Clinica de epilare definitivă numărul 1 în România, Coquette Beauty Clinique, împlineşte anul acesta 9 ani de activitate în România, timp în care a continuat să investească peste 1 milion de euro în echipamente şi aparatură de top, consolidându-şi astfel poziţia de lider. Cu trei clinici proprii în trei mari oraşe din România, Bucureşti, Cluj şi Constanța, Coquette oferă servicii identice în toate cele trei locaţii, sub egida protocolului specialistului recunoscut în epilarea definitivă.

Coquette Beauty Clinique se poate lăuda cu 9 echipamente laser şi IPL de la liderii mondiali şi mai mult de 4.000 de cliente mulţumite. Coquette este numele la care te gândeşti când vorbeşti despre fotoepilare definitivă, cele 3 clinici investind de-a lungul timpului în echipamente cât mai performante, printre care şi 300.000 dolari în laserul considerat "standardul de aur" în epilare definitivă, GentleLASE (Alexandrit, cu lungimea de undă 755nm) de la Candela Corporation UŞA, cel mai potrivit laser pentru pigmentul pielii specific romanilor.

În 2003, Coquette Beauty Clinique deschide prima clinică, în Bucureşti, pentru toate cele şi toţi cei care îşi doresc să-şi expună o piele fină şi lipsită de fire de păr, fără a fi nevoiţi să se râdă zilnic sau să se epileze lunar sau chiar mai des printr-o metodă tradiţională cu ceară sau epilatorul -si toate acestea la preţuri care să transforme acest procedeu într-un demers estetic firesc, fără a avea dimensiunea de lux! În anul 2005, respectiv 2008, Coquette a mai deschis două clinici de epilare definitivă la Cluj şi Constanța, unde aceleaşi echipamente performante, tehnologii IPL şi laser realizate de cei mai cunoscuţi producători din lume, terapeute, medici sau fiziokinetoterapeuţi pregătiţi riguros, menţin standardul de lider în epilarea definitivă.

De-a lungul timpului, Coquette a menţinut constante atât calitatea tratamentelor de epilare definitivă, cât şi preţurile acestor tratamente, dovedind stabilitate şi respect pentru pacienţii prezenţi şi viitori.

„Majoritatea cabinetelor cosmetice oferă tehnologia IPL deoarece echipamentele sunt mai ieftine, motiv pentru care nici perfomanţele nu sunt la fel de uimitoare, că în cazul unui laser de top şi bine ales. Gândiţi-vă că un laser performant costa în jurul a 100.000 euro, în timp ce un echipament IPL costa uneori chiar şi 5.000 euro. Sigur că există şi IPL-uri de calitate, care ajung la 30.000 euro, iar clinicile de top, cum este şi Coquette, deţin astfel de echipamente. Deşi există aceste diferenţe de preţ între costurile echipamentelor, la clinicile Coquette tratamentele de epilare definitivă cu laser au preţ de tratamente IPL. Cu alte cuvinte la Coquette te dai cu un Rolls Royce, dar plăteşti cât pentru un Logan”, a explicat dr. Andreea Iftimie, medic estetician şi manager medical al clinicii Coquette.

Este foarte important ca o clinică serioasă să dispună de mai multe tipuri de laser, pe de-o parte pentru a se putea adresa tuturor clienţilor, indiferent de caracteristicile pielii lor, iar pe de altă parte pentru că în timpul unui tratament firul de păr îşi schimbă calitatea, motiv pentru care este nevoie de diferite tehnologii pentru a duce procesul la bun sfârşit.

9 ani în România aduc o super ofertă specială!

Deşi investeşte continuu în echipamente cu laser şi IPL de excepţie, Coquette îşi păstrează preţurile mai mult decât decente, avantajoase oricărei persoane, astfel consolidându-şi poziţia de lider pe piaţă. Mai mult, cu ocazia sărbătoririi a 9 ani de activitate, Coquette revine cu o ofertă irezistibilă: în fiecare zi de 9 a fiecărei luni, până la finalul anului 2012, oferă clienţilor două pachete la un preţ special: axila + bikini + interfesier = 99 euro şi full legs + bikini = 199 euro! (Preţurile conţin TVA şi sunt percepute în lei la cursul zilei. Oferta este valabilă pentru clientele noi sau pentru clientele vechi care îşi încep o zonă nouă).

Despre Coquette Beauty Clinique  

Coquette Beauty Clinique şi-a asumat încă de la deschiderea primei clinici în Bucureşti, în anul 2003, statutul de clinică monospecializata în tratamentul de epilare definitivă şi de promotor şi educator al acestui tratament. Dedicându-şi toată atenţia, resursele şi expertiză medicală tratamentului de epilare defintiva, clinica Coquette este considerată atât în mediile medicale, cât şi în cele non-medicale, expertul în epilare. În anul 2005, respectiv 2008, Coquette a mai deschis două clinici de epilare definitivă la Cluj, Constanța iar mai apoi in Braşov si Timişoara, dispunând de toate tipurile de lasere pentru toate tipurile de piele şi păr. Pentru mai multe informaţii, accesaţiwww.coquette.ro şi www.epilare-definitiva.ro.

Vă rugăm să completați câmpurile necesare!