Epilarea definitiva laser - adjuvant psihologic in tratarea hirsutismului

Epilarea definitiva laser - adjuvant psihologic in tratarea hirsutismului

Coquette, De Coquette
Miercuri, 23.03.2016

15% dintre femei se confruntă cu creşterea excesivă a părului pe faţă şi pe corp, o boală ce ascunde de cele mai multe ori tulburări hormonale sau afecţiuni ale tiroidei.


Hirsutismul aduce cu sine în primul rând neplăceri de ordin estetic, care ulterior se transformă în traume psihice. Epilarea definitivă cu laser reprezintă acum o variantă sigură şi de durată, care poate completa tratamentul medicamentos pentru obţinerea unor efecte imediate. Dacă excesul de păr este cauzat de tulburări hormonale, atunci apare în zone precum bărbie, deasupra buzei superioare, în zona perciunilor şi pe partea interioară a coapselor. De regulă, părul este închis la culoare şi aspru.

Laserul Cynosure Elite, disponibil în clinicile Coquette Beauty Clinique din toată ţara – Bucureşti, Cluj, Constanța, Braşov, Timișoara – utilizează cea mai performantă tehnologie la ora actuală. În plus dispozitivul de răcire Zimmer care transformă tratamentul într-unul foarte puţin dureros alături de cele două lungimi de undă diferite, mai lungi, care se pot adapta şi pielii mai închise la culoare, eliminând astfel riscurile de ardere şi hiperpigmentare.

”Am tratat cu succes în cadrul clinicilor o mulţime de paciente care aveau această problemă, iar rezultatele au fost foarte încurajatoare pentru ele. Având în vedere că tratamentul medicamentos se întinde pe o perioadă mai lungă până să dea rezultate, epilarea definitivă cu laser are avantajul de a ameliora starea psihică a pacientelor care încep să devină mult mai încrezătoare observând schimbările imediate la nivelul zonelor tratate. Răcirea pielii cu Zimmer concomitent cu aplicarea luminii laser conferă cea mai eficientă protecţie şi cel mai ridicat confort pentru pacient, iar lungimile de undă ale luminii diferite asigura penetrarea la diferite profunzimi în piele. În plus acest laser este special şi pentru tratarea pielii bronzate, acum că sezonul estival tocmai s-a încheiat, în condiţii de siguranţă şi eficacitate, precum şi tratarea tipurilor de piele mai închise la culoare, graţie parametrilor care pot fi reglaţi pentru a acomoda toate tipurile de grosime şi culoare ale firelor de păr”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical Coquette Beauty Clinique.

Cum funcţionează epilarea definitivă cu laser

În timpul unei şedinţe de epilare cu laser, pielea absoarbe o parte din energia laser înainte ca aceasta să ajungă la foliculii de păr, iar această cantitate este dată de culoarea pielii. Noile tehnologii laser au reuşit să dezvolte sisteme de protecţie care permit răcirea pielii, la câteva grade, pe toată durata tratamentului, dar şi după terminarea acestuia, astfel încât întreaga intervenţie devine nu doar posibilă, dar şi mai puţin dureroasă.

Laserul Cynosure este un aparat versatil, care utilizează lasere cu două lungimi de undă pentru proceduri eficiente atât în cazul pielii de culoare închisă, cât şi pentru cea mai deschisă la culoare. Acest fapt sporeşte confortul pacientului şi eficientă tratamentului prin capacitatea de a comuta între cele două tipuri de lasere care face întregul tratament optimizat pentru tipul de piele pe care se realizează epilarea definitivă. Astfel prin utilizarea celei de-a două lungimi de undă se poate elimina părului nedorit în cazul pielii bronzate sau a celei de culoare mai închisă. În plus fiind şi mult mai eficient numărul de şedinţe necesare este mai mic. Cu toate acestea Coquette Beauty Clinique a menţinut preţurile epilării definitive laser constante.

Hirsutismul se tratează şi medicamentos cu rezultate mai mult sau mai puţin spectaculoase, în funcţie de cauzele care au dus la apariţia lui. Însă, foarte important de ştiut este că tratamentul hirsutismului se face sub strictă supraveghere a medicului endocrinolog. Un tratament luat ”după ureche” poate avea efecte negative asupra pacientului.

Ceea ce ar trebui să se reţină pacienţii este că în urma tratamentului medicamentos, chiar dacă se rezolvă cauza hormonală, părul în 90% din cazuri rămâne pe corp, aşa că singura soluţie rămâne epilarea definitivă. Majoritatea medicilor endocrinologi trimit pacientele în clinicile Coquette în paralel pentru a diminua din stresul psihologic cauzat de afecţiuni. Epilarea definitivă laser este acum cea mai folosită metodă de tratament, care necesita mult mai puţine şedinţe decât celelalte tipuri, cu rezultate vizibile, adaptabilitate la tipul de piele şi un confort sporit. 

Despre Coquette Beauty Clinique

Coquette Beauty Clinique şi-a asumat încă de la deschiderea primei clinici, în anul 2003, statutul de clinică monospecializata în tratamentul de epilare definitivă şi de promotor şi educator al acestei proceduri. Cu cinci clinici proprii în Bucureşti, Cluj, Braşov, Constanța şi Timişoara, Coquette oferă servicii identice în toate cele patru locaţii, sub egida protocolului specialistului recunoscut în epilarea definitivă. Deşi investeşte continuu în echipamente laser de excepţie, Coquette îşi păstrează preţurile avantajoase consolidându-şi astfel poziţia de lider pe piaţă.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.coquette.ro şi www.epilare-definitiva.ro.

Postari recomandate

Uite cum arata dupa doar 4 sedinte de epilare definitiva Uite cum arata dupa doar 4 sedinte de epilare definitiva

Doar 4 sedinte de epilare definitiva si rezultatele sunt wow!

7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de epilare definitivă 7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de epilare definitivă

Dacă te-ai săturat de metodele clasice de epilare cum este ceara, aparatele electrice sau lama de ras, atunci da, epilarea definitivă cu laser este...

Convinge-te de eficiența tratamentelor de epilare definitivă Convinge-te de eficiența tratamentelor de epilare definitivă

Atenția la detalii face întotdeauna diferența, astfel ca, alegerea epilării definitive, este o idee inspirată, pentru picioare frumoase și...

Fă o programare

Programează-te acum și ai prima evaluare gratuită!

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ai o intrebare? Trimite-ne un mesaj!

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Pentru alte întrebari, vă așteptăm cu drag și oricare dintre clinicile Coquette din  București, Brașov, Cluj, Constanța, Timișoara,

   Te rugăm să completezi formularul pentru clinica din:

   Va rugam sa completati campurile necesare.
    WhatsApp