Epilarea definitivă laser pe tenul bronzat - un mit devenit realitate

Epilarea definitivă laser pe tenul bronzat - un mit devenit realitate

Bronzul este fără doar şi poate accesoriul nelipsit din bagajul de vacanţă, dar, în acelaşi timp, şi pielea catifelată şi plină de luciu.

Dacă te-ai săturat să-ţi mai agresezi pielea în fiecare lună prin epilare cu ceară sau lama, află că tehnologia laser a ajuns acum la performanţa de a putea fi folosită chiar şi pe pielea închisă la culoare, prin adăugarea unor dispozitive de răcire a pielii şi utilizarea laserelor cu lungime de undă mai lungă, care demonstrează odată pentru totdeauna mitul conform căruia nu se poate realiza epilare definitivă pe pielea bronzată, datorită riscurilor de ardere şi hiperpigmentare. Cele mai eficiente, rapide şi sigure aparate de epilare definitivă laser Cyosure, lider mondial în aparatura medicală, recunoscut internaţional că vârf de performanţă, se afla acum la dispoziţia româncelor, în cadrul clinicilor Coquette Beauty Clinique.

Cum funcţionează epilarea definitivă cu laser?

În timpul unei şedinţe de epilare cu laser pielea absoarbe o parte din energia laser, înainte ca aceasta să ajungă la foliculii de păr, iar această cantitate este dată de culoarea pielii. Astfel, pielea bronzată va absorbi o energie în exces şi există riscul de a se arde sau decolora. Noile tehnologii laser au reuşit însă să dezvolte sisteme de protecţie care permit răcirea pielii, cu câteva grade, pe toată durata tratamentului, dar şi după terminarea acestuia, astfel încât întreaga intervenţie devine nu doar posibilă, dar şi mai puţin dureroasă.


„Ce lasere folosesc clinicile din Miami sau LA, acolo unde soarele dogoreşte 6 luni din an? Despre care dintre ele se vorbeşte la superlativ la congresele medicale? Răcirea pielii cu Zimmer, concomitent cu aplicarea luminii laser, conferă cea mai eficientă protecţie şi cel mai ridicat confort pentru pacient, iar diferitele lungimi de undă ale luminii asigura penetrarea la diferite profunzimi în piele. În plus, acest laser este special pentru tratarea pielii bronzate, în timpul verii, în condiţii de siguranţă şi eficacitate, precum şi tratarea tipurilor de piele mai închise la culoare, graţie parametrilor care pot fi reglaţi pentru a acomoda toate tipurile de grosime şi culoare ale firelor de păr”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical Coquette Beauty Clinique.

Soarele închide culoarea pielii, dându-i o mai mare concentraţie de melanina, ce absoarbe lumina şi o transformă în căldură. Cu cât există mai multă melanină, cu atât tratamentul trebuie făcut cu o intensitate mai joasă; de aceea, cei care au pielea mai închisă la culoare trebuie să fie conştienţi că epilarea cu laserul va fi mult mai conservatoare şi deci va necesita mai multe şedinţe pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Laserul Cynosure este un aparat versatil care utilizează lasere cu două lungimi de undă pentru proceduri eficiente, atât în cazul pielii de culoare închisă, cât şi pentru cea mai deschisă la culoare. Acest fapt sporeşte confortul pacientului şi eficientă tratamentului, prin capacitatea de a comuta între cele două tipuri de lasere, care face întregul tratament optimizat pentru tipul de piele pe care se realizează epilarea definitivă. Astfel, prin utilizarea celei de-a două lungimi de undă, se poate elimina părul nedorit în cazul pielii bronzate sau a celei de culoare mai închisă. Combinaţia dintre răcirea cu Zimmer şi lungimea de undă va da cele mai bune rezultate pentru pielea bronzată, de aceea este foarte important să te informezi asupra tehnologiei cu care ţi se va face epilarea şi să te asiguri că persoana care face tratamentul este un expert în domeniu.

Dacă tocmai ai realizat un tratament de epilare definitivă şi vrei să mergi la mare să te bronzezi, ar fi bine să utilizezi protecţia solară sau să stai mai mult sub umbrelă, măcar 7 zile după efectuarea tratamentului. După această perioadă se recomandă SPF 30. 

Despre Coquette Beauty Clinique

Coquette Beauty Clinique şi-a asumat încă de la deschiderea primei clinici, în anul 2003, statutul de clinică monospecializata în tratamentul de epilare definitivă şi de promotor şi educator al acestei proceduri. Cu cinci clinici proprii în Bucureşti, Cluj, Braşov, Constanța şi Timişoara, Coquette oferă servicii identice în toate cele patru locaţii, sub egida protocolului specialistului recunoscut în epilarea definitivă. Deşi investeşte continuu în echipamente laser de excepţie, Coquette îşi păstrează preţurile avantajoase consolidându-şi astfel poziţia de lider pe piaţă.

Pentru mai multe informaţii, accesaţiwww.epilare-definitiva.ro.

Vă rugăm să completați câmpurile necesare!