Hirsutismul - cum scapi de părul inestetic cu epilare laser la Coquette

Hirsutismul - cum scapi de părul inestetic cu epilare laser la Coquette

Coquette, De Coquette
Joi, 25.06.2020

Ce cauzează această dereglare hormonală și cum putem ameliora simptomele hirsutismului? Cum folosește Coquette Beauty Clinique epilarea cu laser ca tratament adjuvant împotriva hirsutismului


Societatea occidentală a avut o istorie complicată cu părul. În ziua de azi depunem eforturi semnificative să ne îngrijim podoaba capilară, să o păstrăm hidratată, plină de volum și strălucitoare - și la fel de multe eforturi să scăpăm de părul nedorit de pe restul corpului.

Clinica Coquette vine în ajutorul clientelor sale, oferind soluția perfectă la o mulțime de probleme cu care se pot confrunta.

Hirsutismul este o dereglare hormonală în organism, caracterizată printr-un exces de creștere a firelor de păr, de regulă închise la culoare și aspre - pe zone precum bărbie, pe buza superioară, în zona perciunilor şi pe partea interioară a coapselor.

 Printre cauzele hirsutismului se numără dezechilibrele hormonale precum prezența testosteronului sau a hormonilor androgeni. De asemenea, acesta poate fi genetic - dacă există cineva în familie care suferă de această tulburare, este posibil să se fi moștenit.

15% dintre femei se confruntă cu creşterea excesivă a părului pe faţă şi pe corp, o boală ce ascunde de cele mai multe ori tulburări hormonale sau afecţiuni ale tiroidei.

Medicii specialiști dermatologi recomandă tratamentul prin epilare definitivă ca fiind cea mai eficientă modalitate de a scăpa de părul inestetic.

Ce este însă important de reținut - tratamentul de epilare definitivă este eficient asupra părului provocat de hirsutism, însă problema reală provine de la dezechilibrul hormonal al organismului. Așadar, epilarea definitivă funcționează cel mai bine concomitent cu un tratament medicamentos prescris de medicul specialist.

Vă așteptăm la Coquette Beauty Clinique pentru a fi consultată de catre medicul nostru dermatolog și stabilirea unui plan de tratament.

Nivelurile ridicate de hormoni masculini și hirsutismul sunt frecvente la femeile care prezintă:

 • Sindromul ovarului polichistic, care determină chisturi mici formate la nivelul ovarelor.
 • Sindromul Cushing care determina niveluri ridicate al hormonului de stres cortizol in organism pentru perioade indelungate.
 • Probleme cu glanda tiroidă

Pe lângă efectul inestetic, hirsutismul poate fi tulburător emoțional. Din această cauză unele femei pot avea o încredere în sine scăzută care poate duce chiar și la depresie. Deși hirsutismul nu provoacă complicații de ordin fizic, dezechilibrele hormonale pot afecta organismul pe termen lung.

Fă o programare

Coquette Beauty Clinique

„Ce lasere folosesc clinicile din Londra, New York, Tokyo? Despre care dintre ele se vorbeşte la superlativ la congresele medicale? Atunci pe acelea le vom avea şi noi în cele 4 clinici Coquette din România. Fără doar şi poate acestea sunt Cynosure, mai rapide, mai eficiente şi mai puţin dureroase, liniile directoare după care ne ghidăm atunci când alegem aparatura cu care ne tratăm pacienţii.” explică Dr. Andreea Iftimie, medic şi manager Coquette Beauty Clinique.

Epilarea definitivă cu laser la clinica Coquette reprezintă o variantă sigură şi de durată, care poate completa tratamentul medicamentos pentru obţinerea unor efecte imediate împotriva hirsutismului.

 

Laserul Cynosure Elite cu alexandrite, prezent în clinicile Coquette Beauty Clinique din toată ţara – Bucureşti, Cluj, Constanța, Braşov, Timișoara, Iași – utilizează cea mai performantă tehnologie la ora actuală care scapă eficient de hirsutism de-a lungul câtorva ședințe de epilare definitivă cu laser. În plus dispozitivul de răcire Zimmer care transformă tratamentul într-unul foarte puţin dureros alături de cele două lungimi de undă diferite care se pot adapta şi pielii mai închise la culoare, eliminând astfel riscurile de ardere şi hiperpigmentare.

Dispunând de două lasere într-un singur aparat - alexandrite si ND:YAG, Cynosure Elite permite efectuarea a multiple aplicaţii într-o manieră sigură şi eficientă. Comparând eficienta acestui dispozitiv cu două lasere din aparate diferite, aflăm că tehnica Elite este mult mai productivă, iar preţul tratamentului mult mai convenabil.

Despre Coquette Beauty Clinique

Coquette Beauty Clinique şi-a asumat încă de la deschiderea primei clinici, în anul 2003 statutul de clinică monospecializata în tratamentul de epilare definitivă şi de promotor şi educator al acestei proceduri. Cu șase clinici proprii în Bucureşti, Cluj, Braşov, Constanța, Timişoara și Iași, Coquette oferă servicii identice în toate cele șase locaţii, sub egida protocolului specialistului recunoscut în epilarea definitivă. Deşi investeşte continuu în echipamente laser de excepţie, Coquette îşi păstrează preţurile avantajoase consolidându-şi astfel poziţia de lider pe piaţă.

Pentru a-i ajuta și mai mult pe pacienți, le oferim o evaluare gratuită înainte de începerea tratamentului, aceștia plătind doar tratamentul de epilare definitivă la un preț accesibil.

Postari recomandate

Uite cum arata dupa doar 4 sedinte de epilare definitiva Uite cum arata dupa doar 4 sedinte de epilare definitiva

Doar 4 sedinte de epilare definitiva si rezultatele sunt wow!

7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de epilare definitivă 7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de epilare definitivă

Dacă te-ai săturat de metodele clasice de epilare cum este ceara, aparatele electrice sau lama de ras, atunci da, epilarea definitivă cu laser este...

Convinge-te de eficiența tratamentelor de epilare definitivă Convinge-te de eficiența tratamentelor de epilare definitivă

Atenția la detalii face întotdeauna diferența, astfel ca, alegerea epilării definitive, este o idee inspirată, pentru picioare frumoase și...

Fă o programare

Programează-te acum și ai prima evaluare gratuită!

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ai o intrebare? Trimite-ne un mesaj!

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Pentru alte întrebari, vă așteptăm cu drag și oricare dintre clinicile Coquette din  București, Brașov, Cluj, Constanța, Timișoara,

   Te rugăm să completezi formularul pentru clinica din:

   Va rugam sa completati campurile necesare.
    WhatsApp