Melanina și ND:Yag

Melanina și ND:Yag

Coquette, De Coquette
Joi, 10.11.2022

Lumina laserului este democratică: ea nu face diferența dintre melanina firului de păr și melanina din piele. Citește mai multe 👉


Odată emis fasciculul laser, el este absorbit în egală măsură în orice structură pe care o străbate și care conține melanină. 

Așa cum este logic, dacă pielea înconjurătoare conține mai puțină melanină, va absorbi mai puțină lumină laser, mai multă energie va merge către firul de păr și deci cu atât mai confortabil și sigur este tratamentul.

Dar mama natură, în marea ei înțelepciune, a creat multă diversitate, inclusiv în ceea ce privește conținutul de melanină în piele. Ce soluție avem pentru persoanele natural mai creole sau care sunt bronzate, așadar având un conținut temporar mai crescut de melanină? Soluția este laserul ND:YAG.

Așa cum ați înțeles și în categoria laserul ND:YAG având lungimea de undă 1064nm standardul de aur este cel produs de compania americană de lasere Cynosure.

Cum reușește acest laser să fie eficient inclusiv pe pielea bronzată sau mai închisă la culoare? Acționează pe principii diferite comparativ cu laserul alexandrite, fiind mai puțin specific pentru melanină, și atunci reușind să protejeze cât mai mult pielea de o arsură nedorită. 

Cum face asta? Încălzind pielea la adâncimea la care se situează rădăcina firului de păr împreună cu răcirea cu jet de aer la temperaturi negative, protecția pielii este astfel asigurată, dar și eficientă tratamentului.

Dotarea cu aceste lasere ne permite să putem trata 12 luni pe an, în orice fel de sezon și orice fel de tip de piele. Cu atât mai mult cu cât călătoriile exotice au devenit obișnuite și astfel că pielea poate fi bronzată și chiar pe timpul sezonului de iarnă. 

Tehnologia ND:YAG de la Cynosure ne permite să epilăm definitiv fără a face compromisuri cu privire la energia utilizată sau la eficiență și fără să ne fie teamă de evenimente adverse precum arsurile.

Putem să zicem că niciun tratament nu începe în clinicile Coquette fără o consultație și anamneze riguroase care să permită alegerea în fiecare moment a celei mai potrivite tehnologii pentru momentul și felul în care se prezintă firele de par și pielea știut fiind că acestea variază de-a lungul tratamentului.

Vrei să știi dacă epilarea definitivă este pentru tine? Programează-te la clinica COQUETTE și ai prima evaluare gratuită! 

 

Postari recomandate

Uite cum arata dupa doar 4 sedinte de epilare definitiva Uite cum arata dupa doar 4 sedinte de epilare definitiva

Doar 4 sedinte de epilare definitiva si rezultatele sunt wow!

7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de epilare definitivă 7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de epilare definitivă

Dacă te-ai săturat de metodele clasice de epilare cum este ceara, aparatele electrice sau lama de ras, atunci da, epilarea definitivă cu laser este...

Convinge-te de eficiența tratamentelor de epilare definitivă Convinge-te de eficiența tratamentelor de epilare definitivă

Atenția la detalii face întotdeauna diferența, astfel ca, alegerea epilării definitive, este o idee inspirată, pentru picioare frumoase și...

Fă o programare

Programează-te acum și ai prima evaluare gratuită!

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ai o intrebare? Trimite-ne un mesaj!

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Pentru alte întrebari, vă așteptăm cu drag și oricare dintre clinicile Coquette din  București, Brașov, Cluj, Constanța, Timișoara,

   Te rugăm să completezi formularul pentru clinica din:

   Va rugam sa completati campurile necesare.
    WhatsApp