Not hairy anymore!

Not hairy anymore!

Arată-te în toată-ţi splendoarea la sală în maieul decoltat cu muşchi şi vedere liberă la deltoizi, trapez şi latissimus(!), fără ca liniile bine lucrate să îţi fie umbrite de vaste holde de...

... cârlionţi bruneţi. Cum faci asta? Foarte simplu! Te epilezi! Şi, ca să nu intri pe mâna unei cosmeticiene sadice ce îţi va smulge benzile de ceară cu tot cu sufleţelul tău mic şi delicat, fă-o până la capăt! Epileaza-te definitiv! Cum asta? Adică, e ca şi căsătoria? E chiar mai bine, căci aici nu există şi divorţul!

Principiul care stă la baza epilării definitive cu Laser, tehnologia cea mai eficientă şi mai rafinată pentru îndepărtarea definitivă a părului nedorit, este acela al fototermolizei selective. Hmmm, pardon? Adică rădăcina este distrusă selectiv cu ajutorul energiei fotonice ce este convertită în energie calorică, făcând să extermine ţintit şi pentru totdeauna celulele germinative ale foliculului pilos.

Umerii, spatele, fesele şi alte zone mai intime în care nu prea îţi place să fii împădurit (sau iubitei tale...) le poţi tratată cu Laserul, până când îţi vei reduce cu 75-80% densitatea firelor de păr (deh, testosteronul bată-l vina nu te lasa - ca pe fete - să rămâi cu pielea ca în palmă!). Orice altă zonă a corpului de pe care vrei să scapi de păr poate fi tratată cu egal succes!

Aceeaşi răbdare pe care o ai când ridici gantere, în repetări mici şi dese pentru creşterea şi întărirea tricepsului, trebuie să o cultivi pe parcursul acestui tratament, care se realizează în mai multe şedinţe, la un interval de câteva luni.

Durerea, spaima cea mai mare a bărbaţilor, nu te va chinui de fel; trebuie totuşi să îţi întrerupi expunerea la soare, dar numai cu 4 săptămâni înainte de şedinţe. Între o sesiune de tratament şi următoarea ai voie să te razi, nu şi să te epilezi cu ceară! Iată încă o veste bună!

Zero risc de infectare, şedinţe scurte ca durata de timp, rezultate vizibile după prima sesiune, nu necesită timp de recuperare, acestea sunt alte avantaje ale acestei tehnologii inteligente.

COQUETTE este singura clinica din ţară specializată în epilarea definitivă, ce utilizează tehnologia Laser şi te poate ajuta să îţi realizezi visul tău secret: acela de a te delimita de rudă mai îndepărtată - maimuţa!

Vă rugăm să completați câmpurile necesare!