O Nouă Clinică La Constanța

O Nouă Clinică La Constanța

COQUETTE Beauty Clinique, Numărul 1 În Epilare Definitivă în România, vine mai aproape de clientele sale din Constanța,Tulcea, Brăila, Galaţi!

Epilarea, îndepărtarea părului corporal şi facial, a intrat într-o fază revoluţionară prin apariţia tehnologiei laser şi a luminii intensă pulsata, în urmă cu doar 10 ani.

În anul 2007, Asociaţia Americană pentru Chirurgie Plastică Estetică a anunţat că au fost înregistrate în Statele Unite 1.448.716 proceduri de epilare definitivă. În anul 1998, numărul de proceduri de epilare definitivă în UŞĂ era de 109.544. Aşadar, în 10 ani, creşterea în numărului anual de proceduri de epilare definitivă a fost de 1300%! În aceşti 10 ani în care este păstrată statistica procedurilor, pe teritoriul Statelor Unite au fost înregistrate 9.460.330 tratamente de epilare definitivă!

Din anul 2003, în România se schimba regulile jocului în epilare: Coquette Beauty Clinique deschide prima clinică, în Bucureşti, pentru toate cele şi toţi cei care îşi doresc să expună o piele fină şi lipsită de fire de păr, fără a fi nevoiţi să se râdă zilnic sau să îşi smulgă lunar sau chiar mai des părul de pe corp şi faţa, cu ceară sau aparat electric. Şi acestea la preţuri care să transforme acest procedeu într-un demers estetic firesc, fără a avea dimensiunea de lux!

COQUETTE Beauty Clinique şi-a asumat de la început statutul de clinică monospecializata în tratamentul de epilare definitivă şi de promotor şi educator al acestui tratament, printr-o comunicare asiduă şi concertata în toate mediile. Comunicând în permanentă cu toţi cei interesaţi de epilare în mod deschis, fără inhibiţii, false pudori şi cu sinceritate, clinica Coquette s-a impus imediat ca etalon de excelentă în realizarea tratamentului de epilare definitivă, fiind considerată atât în mediile medicale, cât şi cele non-medicale, expertul în epilare.

Dedicându-şi toată atenţia, resursele şi expertiză medicală tratamentului de epilare definitivă, clinica COQUETTE transforma practică cosmetică convenţională de epilare în noul standard, cel al epilării definitive, aceasta fiind soluţia cea mai elegantă, modernă şi eficientă. Coquette a investit masiv în dezvoltarea acestui domeniu, cu scopul de a aşeza practică medico-estetica din ţara noastră în linie cu ţările dezvoltate ale lumii, în care epilarea definitivă este al treilea cel mai popular tratament medico-estetic.

Clinica COQUETTE a creat în România un curent de opinie favorabil epilării definitive şi astfel a generat chiar piaţa de epilare definitivă: astăzi nici un salon de înfrumuseţare care se respectă nu îşi mai permite să nu ofere şi acest tip de serviciu, pe care din ce în ce mai multe cliente îl solicită.

Reamintim că epilarea definitivă este eliminarea părului dintr-o anumită zonă, cu caracter definitiv şi parţial, procentul maxim de atins fiind de circa 90%.

"Am menţinut constante de-a lungul timpului atât calitatea tratamentelor de epilare definitivă, cât şi preţurile acestor tratamente, dovedind stabilitate şi respect pentru pacienţii noştri prezenţi şi viitori.

În cei 5 ani de când am înfiinţat prima clinică în Bucureşti, am reuşit să generăm un mare interes pentru epilarea definitivă, să iniţiem şi încheiem cu succes un mare număr de tratamente unui mare număr de paciente şi pacienţi - însumând zeci de metri pătraţi de piele eliberată de firele de păr, redând pacienţilor noştri privilegiul de a se bucura de corpul şi faţa lor.

Experienţa îndelungată şi extinsă pe multe cazuri de pacienţi trataţi ne permite să evaluăm şi controlăm, cu cea mai mare acurateţe posibilă, procesul de epilare definitivă.

Suntem singura clinica din ţară specializată în epilare definitivă; monospecializarea noastră ne permite să ne dedicăm şi concentrăm asupra servirii în cele mai bune condiţii a pacienţilor noştri. Prestigiul de care ne bucurăm ne onorează şi suntem conştienţi că poziţia noastră de lider în domeniul epilării definitive - procedeu al cărui nume este sinonim cu numele COQUETTE - ne solicită să ne menţinem în permanenţă la un înalt standard", spune Dr. Andreea Iftimie, manager medical şi unul din partenerii clinicii.

COQUETTE Beauty Clinique se ocupă în exclusivitate de tratamentul de epilare definitivă, realizat la parametri medicali cei mai înalţi şi susţinut de o practică a tarifelor conforma nivelurilor europene.

"Ne adresăm atât persoanelor care îşi epilează părul din raţiuni cosmetice, pentru a-şi putea utiliza cea mai preţioasă resursa, timpul, în moduri cât mai plăcute, cât şi celor care au nevoie să îndepărteze părul din raţiuni terapeutice - foliculita, fire de păr crescute sub piele, precum şi hipertricoza sau hirsutism. Suntem prezenţi la cele mai prestigioase congrese internaţionale în dermatologie şi laser în medicină, îmbogăţindu-ne astfel continuu cunoştinţele teoretice şi practice. Avem experienţa internaţională de peste 10 ani, utilizăm mai multe tipuri de sisteme cu lumină intensă pulsata şi platforme laser de la producătorul numărul 1 mondial în aparatura cu lumina terapeutică, Lumenis. În acest fel putem trata mai multe categorii de pacienţi, ce îmbină tipuri variate de păr şi piele şi zone diferite ale corpului. În plus, paletă bogată de tehnologii şi echipamentele performanţe de care dispune clinica permite tratarea pacienţilor în evoluţia fazelor pe care le parcurge firul de păr în cei aproximativ 2 ani în care se realizează tratamentul.", ne declară Dr Ştefan Neagu Sadoveanu, partener al clinicii.

După Cluj, oraş în care clinica COQUETTE a deschis a doua clinică, în septembrie 2005, pentru a fi mai aproape de clienţii săi din nord-vestul ţării, urmează acum, în noiembrie 2008, extinderea către est, prin aducerea tratamentelor de epilare definitivă în Constanța. Începând cu 20 iulie, singura clinica specializată în epilare definitivă de la noi din ţară îşi arunca ancoră la malul mării, sediul său fiind situat într-o vilă superbă, la 50 de metri de malul mării şi 100 de metri de centrul istoric. Aceleaşi echipamente performante, aceleaşi tehnologii IPL şi laser realizate de cei mai cunoscuţi producători din lume, terapeute medici sau fiziokinetoterapeute pregătite riguros, Coquette le pune la dispoziţie pentru realizarea tratamentelor cu cele mai bune rezultate posibile.

COQUETTE Beauty Clinique

BUCUREŞTI : Str Serghei V Rachmaninov 23, 021 231 81 44, 0788 11 81 64 office@coquette.ro

CLUJ NAPOCA : Str I.C.Brătianu 17, 0264 43 00 64, 0788 57 49 51 cluj@coquette.ro

CONSTANȚA : Str Mircea Cel Bătrân 43, constanta@coquette.ro

BRASOV : Str. Constantin Brâncoveanu nr. 38, brasov@coquette.ro

TIMIŞOARA : Str. Mihai Viteazul nr. 10, Timișoara, timisoara@coquette.ro

Vă rugăm să completați câmpurile necesare!